Loading händelser

« All händelser

 • This händelse has passed.

WORKSHOP: Uppstart Pull up-skolan

november 29, 2023 17:30 - 19:00

750kr

Över jul och nyår stänger gymnastiksalarna vilket innebär ett litet uppehåll i vår verksamhet. Från ordinarie hösttermins avslut till vinterterminen drar igång igen är det 7 veckors uppehåll. Under detta uppehåll vill vi uppmuntra våra medlemmar att fortsätta hålla igång och inte tappa de fina träningsrutiner ni fått in. Det absolut bästa sättet att göra det är genom att delta i vår Pull up-skola, ett träningsprogram på 8 veckor med två träningspass i veckan att följa på egen hand hemma eller på gym.

OM PULL UP-SKOLAN
Vår Pull up-skola är en onlinebaserad kurs som hjälper dig att klara din första pull up någonsin, eller att bli starkare och förbättra ditt antal repetitioner av övningen. Pull ups är en av de mest grundläggande övningarna inom calisthenics, och att vara stark i denna övning kommer att gynna dig i både handstående, freestyle och allmän kroppsviktsstyrka. Kursen startar med en nivåutprovning där du får testa din nuvarande nivå inom några grundläggande övningar, därefter får du ett 8 veckors träningsprogram anpassat utifrån din aktuella nivå. Programmet består av två träningspass i veckan med förinspelade tutorials av blandade övningar för överkropp och core för att utvecklas inom de grundläggande övningarna inom sporten. Målet med kursen är att du ska förstå och lära dig korrekt teknik i Pull ups samt att utveckla din styrka och uthållighet i övningen, samtidigt som du även utvecklas inom andra grundläggande övningar för core och överkropp.

OM WORKSHOPEN (Ons 29/11 kl 17.30-19, Rörsjöskolan-Zenith med coach Freja)
Efter nivåutprovningen är det dags att dra igång träningen, på den andra workshopen kommer du att få ditt träningsprogram och därefter gå igenom övningarna och upplägget tillsammans med din coach för att se till att allting är glasklart inför att du ska dra igång. På workshopen kommer du även att genomföra det första träningspasset på programmet medan du har coachen nära till hands så att du kan ställa frågor och be om tips inför din kommande träning på egen hand.

INFORMATION

Du får:

 • 2 gratis workshops á 1,5h med coachning av teknik och uppstart
 • 8 veckors träningsprogram anpassat efter din aktuella nivå, med 2 träningspass i veckan att följa på egen hand under uppehållet
 • en gemensam chatt tillsammans med andra teamkamrater som också kör pull up-skolan, med möjlighet att peppa varandra och bolla tankar vid frågetecken
 • möjlighet till feedback och coaching online genom hela programmet
 • fantastiska resultat!

Du behöver:

 • Tillgång till stång att hänga i
 • Resistensband
 • Tidtagare
 • Penna

Du investerar:

 • Din tid
 • 750kr för Pull up-skolan, de två workshoparna ingår

ANMÄLAN
Det krävs minst 4 deltagare för att workshoparna ska bli av, det finns totalt max 12 platser. Först till kvarn.
Anmäl dig genom att skicka ett email till kontakt@thecalifactory.se, märk mailet “PULL UP-SKOLAN”.

Varmt välkomna!

Details

Date:
november 29, 2023
Time:
17:30 - 19:00
Cost:
750kr
Website:
https://thecalifactory.se/online/

Organizer

The CaliFactory
Phone
0760 – 345 426
Email
kontakt@thecalifactory.se
View Organizer Website

Venue

Rörsjöskolan-Zenith
Celsiusgatan 17
Malmö, Sverige
+ Google Map