ONLINEKONCEPT

PULL UP-SKOLAN

Vår Pull up-skola är en onlinebaserad kurs som hjälper dig att klara din första pull up någonsin, eller att bli starkare och förbättra ditt antal repetitioner av övningen. Pull ups är en av de mest grundläggande övningarna inom calisthenics, och att vara stark i denna övning kommer att gynna dig i både handstående, freestyle och allmän kroppsviktsstyrka. Kursen startar med en nivåutprovning där du får testa din nuvarande nivå inom några grundläggande övningar, därefter får du ett 8 veckors träningsprogram anpassat utifrån din aktuella nivå. Programmet består av två träningspass i veckan med förinspelade tutorials och progress tracking. Målet med kursen är att du ska förstå och lära dig korrekt teknik i Pull ups samt att utveckla din styrka och uthållighet i övningen.
Pull up-skolan kostar 750kr.

HANDSTÅENDE ONLINE

En rolig och utmanande onlinekurs för att lära dig konsten att stå på händer. Genom förinspelade workshops förklaras tekniken, styrkan och rörligheten bakom ett handstående genomgående och du får via tal, video, bild och text all kunskap du behöver för att kunna lära dig att stå på händer. Till videomaterialet ingår ett träningsprogram med detaljerad beskrivning om hur du tränar upp den teknik, styrka och rörlighet som behövs. Du väljer själv hur ofta, när och var du vill träna – och allt material finns där för att lägga upp den perfekta träningsplanen just för dig. Under kursen kommer du att lära dig allt du behöver veta för att lära dig att stå på händer – som t.ex. att sparka upp till ett handstående mot vägg, korrekt positionering av kroppen, hur man jobbar med fingrarna för att hålla balansen, hur man sparkar upp fritt och mycket, mycket mer.
Lär dig handstående Online kostar 950kr.

ONLINE COACHING

Online coaching är en fantastisk möjlighet att utvecklas med hjälp av ett träningsprogram som är helt utformat efter dig och dina drömmar och mål. Coachingen inleds med ett formulär där du får svara på frågor om dig själv och din bakgrund, följt av ett samtal där du får berätta om dina tankar med coachingen, samt vilka mål och förväntningar du har. Utifrån det tar din Personliga Tränare fram ett träningsschema specifikt utformat efter dig, dina förutsättningar och den träning du önskar. Du väljer själv hur långt programmet ska vara (vanligtvis 8-12 veckor till en start), samt hur många träningspass i veckan programmet ska innefatta. Programmet kan vara antingen ett allmänt program t.ex. med fokus på att bygga styrka och uthållighet i alla basövningar, eller ett program med en specifik inriktning för att lära sig t.ex. Muscle ups eller Back lever. Ofta (beroende på hur komplexa övningarna är) kombineras online coaching med PT-pass för att gå igenom teknik och checka av att övningarna utförs korrekt. All online coaching måste beställas inom ett år från betalning (ofta jobbar vi med 4-veckorsperioder).

Priset för online coaching beror på upplägg och önskemål, men ett program på 8 veckor med 2 pass i veckan ligger på ca 3 500kr.

Kontakta oss för mer information eller för att köpa våra onlinekoncept.