THE CALIFACTORY KLUBBDAG 25/11

I september i år fyllde The CaliFactory 5 år och det vill vi fira med en hejdundrandes klubbdag! Klubbdagen är ett årligt event som i år äger rum lördag 25 november i Heleneholms Sporthall kl 11-16 (save the date!). Vi hoppas att få se så många som bara möjligt av våra medlemmar där i år för en härlig dag tillsammans!

På klubbdagen kommer vi att arrangera vårt årliga klubbmästerskap, i år en tävling i Max Reps (mer info om tävlingen nedan). Dessutom kommer våra fantastiska coacher & medlemmar att bjuda på show i freestyle och aerial hoop, det kommer finnas roliga utmaningar att prova på för publiken, vi kommer att sälja kläder och redskap på plats samt möjlighet för nya medlemmar att prova på sporten (ta med alla ni känner!). Exakt schema för dagen kommer att publiceras längre fram.

Save the date – så avslutar vi den här terminen tillsammans på bästa sätt den 25 nov!

KLUBBMÄSTERSKAP – MAX REPS
Årets klubbmästerskap är en tävling i “max reps”, det vill säga att utföra så många reps som bara möjligt av en viss övning i ett enda obrutet set. Mästerskapet kommer att bestå av 5 olika övningar – Muscle ups, pull ups, dips, push ups och pistol squats. Deltagare kan välja att delta i en, flera eller alla övningar. Prisutdelning kommer att arrangeras för dem som väljer att delta “over all” – det vill säga i alla övningar. Muscle ups är frivillig, resterande 4 är obligatoriska för dem som vill delta i over all och ha chansen att vinna titeln som klubbmästare & mästarinna 2023. Dessutom kommer vinnare i Max Reps att utses för respektive övning separat.

Anmälan till tävlingen öppnar 25 september och stänger en månad senare, den 25 oktober.
Mer info om tävlingen, reglemente och utförande kommer att publiceras inom de närmsta veckorna.

Varmt välkomna till en härlig avslutning på höstterminen tillsammans den 25 november!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *