HITTA HIT

Varmt välkommen till oss!

Än så länge har vi ingen egen lokal, utan hyr flera olika gymnastiksalar av Malmö stad. Var noggrann med att kika vilken av salarna din kurs går i, så att du inte beger dig av till fel sal. Alla dörrar är låsta och det är därför mycket viktigt att du kommer i tid till din klass så att du inte riskerar att bli utelåst. Vi ses alltid utanför salen 10 minuter innan workshopen börjar så att vi kan gå in i samlad trupp. Under vårterminen och sommarterminen använder vi oss även utav de utegym som finns runt om i Malmö stad.

Kirsebergsskolan

Kirsebergsskolan ligger i norra Malmö, på Lundavägen 47 i Kirseberg. Ingången finner du inne på skolgården, dörren vi går in genom är röd och märkt B2.

Namnlös design-4

Rörsjöskolan-Zenith

Rörsjöskolan-Zenith ligger centralt belägen vid Sorgenfri, på Celsiusgatan 17 i Malmö. Ingången, en grön dörr med ett litet tak över, finner du vid korsningen av Zenithgatan/Bertrandsgatan. Observera att “Rörsjöskolan-Zenith” och “Rörsjöskolan” är två olika skolor med olika adress.

Sorgenfriskolan

Sorgenfriskolan ligger centralt belägen i närheten av Folkets Park, på Mariagatan 1 i Malmö. Ingången finner du när du går genom den svarta grinden från Spånehusvägen och rundar byggnaden in till vänster.

Heleneholms Sporthall

Heleneholms Sporthall ligger på Ystadvägen i södra Malmö. Ingången finner du en liten bit in, längst bort på vänster sida efter att du passerat bommen från Ystadvägen.

Munkhätteskolan

Munkhätteskolan ligger precis bredvid Heleneholms Sporthall i Malmö. Skolområdet är stort och du hamnar mest rätt om du söker på “Heleneholms förskola” i GPSen. Ingången finner du från lekplatsen mitt framför den stora parkeringen.

Rörsjöskolan

Rörsjöskolan ligger nära Rörsjöskolan-Zenith, men är inte samma skola. Adressen är Föreningsgatan 64. På skolgården ligger flera olika byggnader, där idrottssalen ligger i hörnhuset vid korsningen Ehrensvärdsgatan/Zenithgatan. Ingången är en mörkblå dörr som du finner inifrån skolgården.

Ribersborgs Utegym (Ribban)

Ribbans utegym ligger vid Brygga 3 på Ribersborgsstranden. Sök på “Ribersborgs Utegym” på Google Maps.

Skogens Utegym

Skogens utegym ligger inne i skogen vid Tallriken i Pildammsparken i centrala Malmö. Du hittar gymmet en liten bit in i skogen från korsningen av John Ericssons väg och Baltiska vägen. Sök på “Skogens utegym” på Google Maps.

Tallriken

Tallriken är den stora runda gräsmattan mitt inne i skogen i Pildammsparken. Du når den genom små stigar från alla riktningar. Sök på “Tallriken” på Google Maps.

Pildammsteatern

Pildammsteatern ligger i Pildammsparken i centrala Malmö. Du hittar den från John Ericssons väg. Sök på “Pildammsteatern” på Google Maps.

Rörsjöparkens Utegym

Rörsjöparkens Utegym hittar du i Rörsjöparken vid kanalen i centrala Malmö. Sök på “Rörsjöparken Outdoor Gym” på Google Maps.

Stadion

Stadion ligger precis bredvid Pildammsparken i centrala Malmö. Vi håller till på den sidan av stadion som sträcker sig mot Lorensborgsgatan.

Sorgenfris Utegym

Sorgenfris Utegym hittar du i korsningen av Industrigatan och Sankt Knuts väg på Sorgenfri i Malmö. Sök på “Sorgenfris Utegym” på Google Maps.