THE CALIFACTORYS KLUBBMÄSTERSKAP

KM - MAX REPS

The CaliFactorys Klubbmästerskap är ett årligen återkommande event i november, för att avsluta höstterminen och året tillsammans på bästa möjliga sätt. På Klubbmästerskapet får våra medlemmar möjlighet att registrera sina egna officiella Max Reps-rekord i upp till fem grundläggande övningar:

Muscle ups
Pull ups
Dips
Armhävningar
Pistol Squats (på golv eller på stepbräda)

Atleten registrerar resultat i de övningar den kan utföra med godkänd form och kan alltså registrera resultat i en till fem övningar. Minimikravet för att delta är att kunna göra en enda godkänd repetition. Resultaten registreras och lagras för respektive atlet.

Vi uppmuntrar ALLA våra medlemmar att delta i Klubbmästerskapet för att få sina max reps registrerade och därmed få ett kvitto på sin utveckling år för år!

POÄNGSYSTEM

Varje atlet som deltar i KM för första gången, eller som lägger till en ny övning som inte tidigare registrerats, räknas som en nyregistrering. Nyregistreringar är inte med och tävlar om titeln som Klubbmästare, utan de registreras enbart som “före” inför nästa års tävling.

För alla övningar där en atlet har ett resultat från förra året kommer skillnaden mellan årets resultat och förra årets resultat att utgöra den poäng atleten får. Om en atlet t.ex. gjorde 1 pull up förra året och i årets tävling gör 4 pull ups, får atleten 3 poäng. Slutpoängen räknas ihop från alla de övningar som atleten har registrerat både förra och detta året.

Om atleten lägger till nya övningar räknas dessa som nyregistreringar och räknas inte med i poängen.

Vinnarna och årets Klubbmästare och Klubbmästarinna är de atleter som registrerat flest nya reps i relation till sin egen registrering föregående år.

Utöver tävlingen mot sig själv registreras även klubbrekord för dam/herr i respektive övning. Om någon atlet tar ett nytt klubbrekord kommer även detta att uppmärksammas under prisceremonin.

OFFICIELLA KLUBBREKORD

KLUBBREKORD MAX REPS DAM
KLUBBREKORD MAX REPS HERR
TOPP TRE OVER ALL DAM
TOPP TRE OVER ALL HERR

ANMÄL DIG

Anmäl dig för att registrera dina Max Reps i en till fem övningar!
Anmälan till 2024 års Klubbmästerskap är öppen 21 sep-21 okt.

MER INFO/KONTAKT

Ansvarig styrelsemedlem: Lina Ingesbo
Email: tavling@thecalifactory.se