SOMMAR 2024

SOMMARTERMINEN 2024

Sommarterminen 2024 sträcker sig över 8 veckor, 17 juni till 11 augusti (vecka 25-32).

SOMMARKORT – GRUPPTRÄNING
Under sommaren ligger den största delen av vår verksamhet som gruppträning. Gruppträningen innebär mindre teknikfokus och genomgångar för att istället fokusera helt på rolig och givande träning. Vi erbjuder ett heltäckande gruppträningsschema med 14 klasser i veckan där ett sommarkort ger tillgång till all gruppträning utan förbindelser! 

KURSER
Under sommaren erbjuder vi två grundkurser. Du som deltar på en grundkurs kan välja att köpa kursen plus sommarkortet till ett paketpris om 1 999kr.

INTRODUKTIONSWORKSHOPS MED ONLINEKURSER
I sommar erbjuder vi Freestyle Grundkurs och Handstående Grundkurs som onlinekurser, med var sin introduktionsworkshop på plats för att starta upp kursen. På introduktionsworkshopen får du lära dig all grundläggande kunskap du behöver för att sedan kunna träna på egen hand med hjälp av onlinematerialet resten av sommaren. 

AERIAL HOOP WORKSHOPS
Under sommaren kommer vi att erbjuda tre olika workshops inom Aerial Hoop, med olika fokus och innehåll på varje klass. På så sätt kan du som deltagare välja vad du helst vill träna extra på eller välja att gå alla tre för att utveckla dina färdigheter inom alla områden.